สถานพักพิงบ้านทัศนีย์

Safe Haven Orphanage

จัดงาน Christmas ปี 2558

สถานพักพิงบ้านทัศนีย์ได้จัด Christmas ทุกปี ทุกๆปีก็จะมี เพื่อน มี sponsor ของเด็ก มีหน่อยงานราชการได้มาร่วมให้กำลังใจกับเด็กๆด้วยเป็นการร่วมมือกันที่ดีมาก และต้องขอขอบคุณ sponsor ทีให้งบมาในการจัดงาน Christmas ในครั้งนี่ด้วยค่ะ

ในช่วงเช้าเด็กๆและแม่จะเล่นเกมกันเราทุกคนจะมความสุขกันมาก เราจะมีก๋วยเตียว กินกันจะมีขนม กินกันอย่างอิมอร่วยเลยค่ะ

พอช่วงเย็นสถานพักพิงก็จะจัดวันเกิดให้กับคุณแม่ ทัศนีย์ คีรีประณีด และจะมีเด็กอีกที่เกิดเดือนเดียวกันก็จะจัดวันเกิดให้พร้อมกันด้วย ในงานวันเกิดจะมีเด็กๆเต้นรำกันอยางมีความสุขมากเลย

งานวันเกิดจะมีงานเลี้ยงเล็กน้อย มีหน่วยงานราชการ คำรวจ ทหาร อบต โรงเรียน สาธารณสุข ดีใจมากที่ทุกคนได้มาร่วมงานกับเราด้วย และยังมีเพื่อนจาก Norway ใด้มาร่วมสนุกกับเราด้วย ต้องขอขอบคุณทุกคนมากหวังว่โอกาสหน้าเราจะได้ร่วมงานกันอีก

About tasanee

A mother is not just a woman who gives birth to a child. A mother is also a woman with pure love, ready to sacrifice herself to allow her child to grow as a happy and fulfilled human being. Filled with the great powerful love of a mother, Tasanee Keereepraneed must then be the quintessence of a mother. For more than 20 years now, she has been taking care of many children in here modest home, dubbed Safe Haven Orphanage (สถานพักพิงบ้านทัศนีย์ Tasanee's home shelter), in Tha Song Yang District, Tak Province, Thailand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 14, 2016 by in About the children.
%d bloggers like this: