สถานพักพิงบ้านทัศนีย์

Safe Haven Orphanage

ปันน้ำใจจากบ้านตากและกำแพงเพชร

สถานพักพิงบ้านทัศนีย์ต้องขอขอบคุณ กลุ่มปันน้ำใจคนบ้านตากและกำแพงเพชรมากที่มาแบ่งปันความรักความห่วงใยให้กับเด็กที่บ้านแม่ทัศนีย์มาก ด้วยน้ำใจของทุกกลุ่มทุกจังหวัดทุกสถานที่นี่แหละที่ทำให้น้องๆทุกคนที่บ้านแม่ทัศนีย์ได้มีกินที่อยู่ที่ดีและยังทำให้น้องได้เรียนด้วยเป็นความสุขและน้องก็มีความหวังในการเรียนด้วย

 คนเราทุกคนถ้าเลื่อกเกิดได้ทุกคนก็จะเลื่อกเกิดที่สมบุณร์มีพร้ามทุกอย่างทุกคนแต่ในเมื่อเราเลื่อกเกิดไม่ได้เราก็ต้องยอมรับในโชคชตาของแต่ละคน บางคนก็จะรวยล้นบางคนก็จะพอมีพอกินแต่บางคนจนแล้วยังไม่พอต้องกำพร้า ทุกทอดทิ้งตั้งแต่เกิด แต่ก็ยังดีทีมีผู้ใหญ่ใจดีทั้งหลายที่รักและช่วยกันเข้ามาช่วยเหลือเขาช่วยกันวางอานาคตให้กับเด็กเหล่านี่ในเมื่อเขาโตขึ้นเขาก็จะได้เป็นเด็กดีช่วยเหลือสังคมต่อไป

About tasanee

A mother is not just a woman who gives birth to a child. A mother is also a woman with pure love, ready to sacrifice herself to allow her child to grow as a happy and fulfilled human being. Filled with the great powerful love of a mother, Tasanee Keereepraneed must then be the quintessence of a mother. For more than 20 years now, she has been taking care of many children in here modest home, dubbed Safe Haven Orphanage (สถานพักพิงบ้านทัศนีย์ Tasanee's home shelter), in Tha Song Yang District, Tak Province, Thailand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 1, 2016 by in About the children.
%d bloggers like this: